De Veerse Wende Deutsch

Eindeloos genieten van uw woning direct aan het veerse meer

Op het werkelijk mooiste plekje aan het Veerse Meer in de bocht (De Wende) ligt dit prachtige project. Het bestaat uit een 4* Fletcher hotel en 18  waterwoningen, allen voorzien van eigen ligplaatsen en een werkelijk magnifiek uitzicht! De woningen zijn allen voorzien van een eigen terras dat deels boven het water ligt en zijn inclusief een eigen aanlegsteiger. Bij uw woning kunt u uw eigen boot afmeren en op ieder moment het Veerse Meer op varen.

Goed bereikbaar

Zoals u op de kaart kunt zien is De Veerse Wende goed bereikbaar. Er bevindt zich een aantal leuke steden rondom het Veerse Meer. Zo zijn er Middelburg, Domburg, Kortgene, Arnemuiden en Veere. Veere is een stad met een rijke geschiedenis.

Dit is te zien aan de vele monumenten die de stad heeft. Maak een fiets- of wandeltocht langs het meer om deze leuke stadjes en de natuur rondom het Veerse Meer te verkennen.

Voor ieder wat te doen

Het meer is een zeer aantrekkelijke watersportplaats voor zeilers, sportvissers en sportduikers. Ook voor surfen, waterskiën en kanoën kunt u hier prima terecht. Het Veerse Meer wordt omringd door een fraai natuurgebied, de Middenplaat. In het Veerse Meer zijn 12 eilanden toegankelijk voor bezoekers. U vindt er speelweides en wandelbossen. En natuurlijk de parel aan het Veerse Meer, Veere. Vaar met uw boot naar het stadje en geniet van een heerlijke lunch of diner op het mooiste terras van Nederland!

Hoog afwerkingsniveau

Kenmerkend voor de woningen van De Veerse Wende is het hoge afwerkingsniveau doordat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. De dragende wanden zijn van kalkzandsteen en de vloeren van beton. Daarnaast is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van onderhoudsvriendelijke materialen zoals kunststof kozijnen en EPDM dakbedekking.

De woningen zijn voorzien van houten binnenkozijnen zonder bovenlichten en stompe houten deuren. De woning wordt standaard voorzien van vloerafwerking naar keuze. Eventueel heeft u nog de mogelijkheid te kiezen voor het inrichtingspakket. De woningen zijn standaard voorzien van twee ruime badkamers. Compleet afgewerkt met een badkamermeubel, inloopdouche met draingoot en glazen douchewand. De hoofdbadkamer is standaard voorzien van een hangtoilet.

Maar er is meer...

Wilt u meer weten over de verschillende waterwoningen die te koop zijn in De Veerse Wende? Neem dan contact met ons op.